Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Διαζύγιο: 6 συμβουλές πριν τον δικηγόρο

Διαζύγιο: 6 συμβουλές πριν τον δικηγόρο

Δεν ισχύει πάντα, αλλά αν είχες την ευκαιρία να ρωτήσεις τη Μαντόνα, θα σου έλεγε πως το διαζύγιο μοιάζει με πόλεμο. Είναι να μην σου τύχει. Έτσι, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, πριν υποβάλλεις την αίτηση διαζυγίου, είναι απαραίτητο να μαζέψεις τα κατάλληλα πολεμοφόδια και να μην βρεθείς ξυπόλυτος στα αγκάθια. Ακολούθησε έξι πολύτιμες συμβουλές και χώρισε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

1. Πριν μιλήσεις σε φίλους και συγγενείς για την απόφαση σου, γράψε σε ένα χαρτί τα ονόματα των φίλων που πιστεύεις πως είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Αργότερα, μπορεί να εκπλαγείς από αυτούς που θα καταθέσουν εις βάρος σου στο δικαστήριο.
Ένα διαζύγιο αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να ξεχωρίσεις τους φίλους, από τους δήθεν φίλους. Μπορεί να τους γνωρίζεις εξ' αρχής, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να την πατήσεις στο τέλος. Το πρόβλημα είναι πως τις περισσότερες φορές μαθαίνεις την αλήθεια εν μέσω τις διαδικασίας και με επώδυνο τρόπο (έχοντας προηγουμένως εμπιστευτεί τα λάθος άτομα). Αν πάλι είσαι σίγουρος πως τέτοιο κακό δεν θα σου συμβεί, μην αυταπατάσαι. Τα νούμερα δείχνουν πως την πατάει τελικά από τους ίδιους τους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου