Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

καθηγήτρια θρησκευτικών, αποπλανά μαθητή


Οι σεξουαλικές ορμές μιας καθηγήτριας θρησκευτικών

Η 24χρονη Kathryn Roach από τη Μεγάλη Βρετανία βρισκόταν στην Ιταλία για διακοπές όταν αποφάσισε να αποπλανήσει έναν 14χρονο μαθητή της στον οποίο έστειλε τουλάχιστον 205 SMS για να τον ρίξει στο κρεβάτι της. Για τουλάχιστον τρεις μήνες τον από τον περασμένο Μάρτιο έως τον....




Ιούνιο η νεαρή που ήταν καθηγήτρια στο Ρωμαιοκαθολικό γυμνάσιο του Astley Bridge στο Μπόλτον αφού βρήκε το κινητό του νεαρού άρχισε να του στέλνει μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου. Πολλά από αυτά ήταν τόσο καυτά και αναλυτικά που ανάγκασαν τον νεαρό καθημερινά να την ονειρεύεται στο κρεβάτι του.

Όλα έγιναν γνωστά όταν ο μικρός αποκάλυψε σε φίλους του τη συμβαίνει. Τα κουτσομπολιά έφτασαν στα αυτιά της διεύθυνσης η οποία κατήγγειλε την 24χρονη. Αρχικά ο 14χρονος αρνήθηκε την ύπαρξη των μηνυμάτων ωστόσο δεν μπόρεσε να γλυτώσει την καθηγήτρια του με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δικαστήριο. Εκεί η καθηγήτρια αναγκαστικέ να παραδεχτεί την σεξουαλική αποπλάνηση και γλύτωσε τα χειρότερα καθώς η έδρα αποφάσισε να την φυλακίσει έξι μήνες με αναστολή.
news247

Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/11/blog-post_2232.html#ixzz1cRXSt327

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου